Onze experts

Mirjam Decoz is juridisch expert op het gebied van seksueel grensoverschrijdend gedrag op de werkplek. Ze voert sinds 1995 een arbeidsrechtelijke advocaten- praktijk op dit gebied. Sinds 2008 leidt ze ook onderzoeks- en klachtencommissies bij incidenten op de werkvloer en verzorgt ze cursussen en lezingen op dit gebied voor verschillende doelgroepen.

Paul Posthumus is senior jurist en is al vele jaren als extern adviseur en interim-jurist en manager werkzaam op het terrein van het ontwerpen van wet- en regelgeving, juridische kwaliteitszorg en rechtsbescherming, voornamelijk in politiek en bestuurlijk gevoelige omgevingen. Daarnaast heeft hij veel ervaring als docent en als voorzitter en lid van klachtencommissies en een bewaarschriftencommissie.

Decoz en Co werkt samen met senior experts, waaronder psychologen, juristen en organisatiekundigen. Zij kunnen worden ingezet al naar gelang een opdracht een bepaalde expertise vereist. Alle experts beschikken over vele jaren ervaring en zijn gepokt en gemazeld in het onderwerp.